Skip to main content

Raundahl & Moesby

- din nye arbejdsplads

Vi er altid på udkig efter gode og kvalificerede medarbejdere.

Raundahl & Moesby er en landsdækkende totalentreprenør og derfor tilbyder vi spændende job- og karrieremuligheder i flere større byer i Danmark.

Vi har en stor vidensdeling på tværs af virksomheden, som sikrer dig og os en konstant udvikling. Samtidig har vi et stort fokus på bæredygtighed og biodiversitet og gør os umage for at påvirke udviklingen i en mere bæredygtig retning. Vi har fokus på vores CSR, tilbyder særlige fleksjobs, ligesom vi støtter uddannelsesprojekter for flygtninge.

- Se nedenstående video og hør nærmere om hvordan det er at være en del af R&M.

Hvordan søger jeg?

I rekrutteringsprocessen anvender totalentreprenør Raundahl og Moesby et elektronisk rekrutteringssystem. Her kan du søge vores ledige stillinger. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database jvf. Persondatapolitikken, og vi anvender dem, når vi rekrutterer nye medarbejdere. Vi er altid på udkig efter gode og kvalificerede medarbejdere, så klik på den stilling, du ønsker at søge. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Se ledige stillinger her

Har vi glemt at slå din stilling op?

Måske finder du ikke lige et aktuelt stillingsopslag hos totalentreprenør Raundahl & Moesby, men da vi oplever stor succes og høj aktivitet i disse år er vi altid på udkig efter dygtige og ambitiøse medarbejdere, der har lyst til at være en del af vores virksomhed. Så send gerne en uopfordret ansøgning eller bare dit CV.  –  Send det til info@rogm.dk

Play Video

Se medarbejderfilm

Bliv praktikant

Raundahl & Moesby er en landsdækkende totalentreprenør og derfor søger vi praktikanter i flere større byer i Danmark. Vi vil gerne tage et medansvar for uddannelsen af nye ingeniører og bygningskonstruktører og tilbyder praktikanter fastansættelse hvis matchet er rigtigt. 32 af vores tidligere praktikanter er efterfølgende blevet fastansat.

Som praktikant kan du forvente at blive en aktiv del af et byggeteam på et eller flere af vores byggeprojekter. Du får et lærerigt, spændende og aktivt praktikforløb. Til gengæld forventer vi, at du har gå-på mod, engagement og er klar til at møde de udfordringer, der er på en byggeplads.

Inden en eventuel ansættelse hos os vil du blive kaldt til samtale, hvor du kan få mere at vide om totalentreprenør Raundahl & Moesby, og vi kan få lejlighed til at lære hinanden at kende – Se også vores film til højre!

Aflønning som praktikant sker i henhold til IDA´s vejledende praktikløn.

Søg om praktikplads

Send os en ansøgning med CV og dine hidtil opnåede karakterer til info@rogm.dk.

Har du eventuelle spørgsmål kan du kontakte Teknisk direktør Per Falstie på mobil 29 46 51 60.

Play Video

Se praktikantfilm

Med mine år i firmaet har jeg opnået en dyb forståelse for vores projekter og processer

”Som projektleder i Raundahl & Moesby har jeg haft en givende og udviklende karriere. Med mine år i firmaet har jeg opnået en dyb forståelse for vores projekter og processer. Min rejse fra at starte som ingeniørpraktikant til projektleder har givet mig mulighed for at opleve virksomheden fra forskellige perspektiver og bidrage aktivt til dens vækst og succes. Jeg sætter stor pris på det uformelle og faglige fællesskab, der findes her, samt muligheden for at lede og drive spændende byggeprojekter, som en del af vores gode team”.

Projektleder, Kian Medianfar Jepsen

Jeg har haft fornøjelsen af, at have været med siden grundlæggelsen af firmaet

Da jeg har været med siden grundlæggelsen af firmaet har jeg også haft fornøjelsen at opleve Raundahl & Moesby’s udvikling fra en mindre aktør til en væsentlig spiller inden for udvikling af ejendomme i hele landet.

I R&M er vi i byggeafdelingen ofte inddraget fra de allerførste ideer/skitser, til projekterne bliver skabt. Dette er en rigtig spændende proces og det giver en stor tilfredsstillelse både at være med til at skabe byggerierne og færdiggøre dem helt frem til aflevering. En væsentlig styrke ved R&M er den ”flade” struktur samt det gode humør blandt kollegaer.

Afdelingschef, Dan Korsholm Mouritsen

Jeg startede i Aarhus og arbejder nu i København

Det har været spændende at flytte herover og jeg synes generelt, at det er fedt at være projektleder og en del af Raundahl & Moesby teamet. Bl.a. fordi: Der udvises stor tillid fra ledelsen til den enkelte medarbejder. De faglige rammer er professionelle, men også meget frie, så længe man lever op til de økonomiske forhold og firmaets værdier.

Her er der plads til at udvikle sig i netop den retning man selv ønsker. Der er umiddelbart ingen begrænsninger og ved de sociale arrangementer ses en meget flad virksomhedsorganisation, som alene indbyder alle til at hygge sig sammen. Det skaber en fantastisk dynamik på tværs at virksomheden.

Projektleder, Nireka Yogendran

Ledige stillinger

Her kan du finde vores aktuelle stillingsopslag.
Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning eller bare dit CV, er du velkommen til at sende det på mail: info@rogm.dk

Stilling

Sted

Ansøgningsfrist

Projektchefer til SjællandSjælland15/08/2024Læs mere
Kvalitetschef til vores afdeling i KøbenhavnSjælland05/08/2024Læs mere