Skip to main content

Raundahl og Moesby har en lang tradition for at tage mange praktikanter, og synes både det er en samfundspligt og et godt supplement til vores kompetente medarbejderstab. Indtil nu har vores tradition for praktikanter givet hele 27 kompetente medarbejdere.

I løbet af august er efterårets 8 praktikanter fra henholdsvis Ingeniør- og Bygningskonstruktøruddannelserne startet op på vores byggepladser rundt omkring i Danmark. Torsdag havde vi inviteret dem alle til introdag på hovedkontoret i Aarhus, hvor bl.a. CEO Carsten Raundahl fortalte om R&M’s værdisæt, og hvordan idégenerering går hånd i hånd med god byggeøkonomi. Der blev ligeledes fortalt om R&M’s tilgang til bæredygtighed og de mål, vi som virksomhed har både i forhold til bæredygtighed og biodiversitet. Dagen sluttede med besøg på byggepladsen BaseCamp, Aarhus, hvor vi er i gang med et 21.000 m2 stort ungdomsboligbyggeri i 18 etager.

Raundahl og Moesby har en lang tradition for at samarbejde med praktikanter. Vi glæder os til de næste 20 ugers samarbejde med Fataneh Safar, Jonas Vinther, Lasse Rosenstand Gram, Mathias Thrane, Nicolai Holm, Simon Sahl, Stine Willumsen og Villads Nilausen.

Ønsker du også at være praktikant hos Raundahl & Moesby - Gå ind på "bliv praktikant"