Skip to main content

Udtalelser fra bygherrerne

“Salling Group, udviklede et projektbyggeri til bolig og erhvervsudlejning i centrum af Vejle, i tæt samarbejde med R&M Rob Hodgkins. Samarbejdet byggede på en fælles vision, om at opføre et kombineret vartegn og flerbrugerhus på en af byens mest centrale grunde i Vejle. Samtidig med, at der også skulle skabes et økonomisk bæredygtigt byggeri, hvor der blev lagt særlig vægt på den store nærhed til den meget velbesøgte og veldrevne føtex, som allerede var beliggende på matriklen og ikke mindst samspillet med både de 48 boliglejemål.

Visionerne blev indfriet og efterfølgende har Salling Group, som bygherre, R&M som entreprenører og Aart arkitekter fået megen ros for at have skabt et moderne byggeri, der samtidig giver noget tilbage til både byen samt de omkringliggende bykvarterer i dens visuelle fremtoning. Salling Group har været tilfredse med opgavens løsning og ikke mindst det gode samarbejde i projektfasen med særligt Rob Hodgkins.”

Kim FuglsangEjendomschef, Salling Group

“Med totalentreprenør Raundahl & Moesby i den centrale rolle kan man som bygherre være tryg i alle faser af et byggeprojekt. Vi har i samarbejde med R&M udviklet og gennemført flere byggeprojekter, så lad mig fremhæve deres stærke samarbejdsvilje, deres professionelle projektstyring og ikke mindst den meget kvalificerede og løsningsorienterede rådgivning under hele processen.”

Anders BangsgaardEjendomsdirektør, Partner, KONCENTON

“Som bruger af vores nye kontorbyggeri i Sydhavnen i Aarhus, var det helt afgørende, at vi kunne overtage en bygning, hvor alle medarbejdere kunne være i kontakt med vores kunder fra første dag.
Gennem vores tætte dialog med Raundahl & Moesby, et stærkt samarbejde med deres medarbejdere, som virkelig forstod at arbejde sammen som team og sikre de endelige løsninger, kunne vi flytte ind i vores nye domicil i Aarhus som planlagt.”

Poul NielsenRegionsdirektør, Danske Bank Erhverv

“Vi har gennem mange år samarbejdet med totalentreprenør Raundahl-Moesby, og altid fået afleveret byggerierne til tiden og i en rigtig pæn kvalitet. Jeg vil specielt fremhæve byggeriet i Frederikssund, der blev afleveret før tid og i en rigtig god kvalitet – lige til at flytte ind i. Det glæder os at Raundahl-Moesby arbejder aktivt på at forbedre kvaliteten af byggeriet med Svanemærkning, og vi forventer at man i fremtiden også vil arbejde for at være fremtidssikret til et mere ekstremt klima med et mindre CO2 aftryk.”

John Fisker BødkerDirektør, Partner, Core Property Management P/S

“Samarbejdet med totalentreprenør Raundahl & Moesby er præget af gensidig tillid og åbenhed, hvor fokus på det fremragende samarbejde og kvalitetsbyggeri er i centrum. Der bliver nøje fulgt op på detaljerne, og selv når uforudsete udfordringer opstår, kan vi stole på, at Raundahl & Moesby håndterer dem effektivt og sikrer, at projektet forbliver på tidsplan. Jeg kan varmt anbefale Raundahl & Moesby.”

Peter Kaalund Højland PetersenDirector, Head of Investment, Denmark, Heimstaden

“Jeg mener at stærke relationer skal bygge på gensidig tillid og de rette menneskelige egenskaber. Her vil jeg gerne fremhæve totalentreprenør Raundahl & Moesby for deres ansvarlige tilgang til byggeri og stærke engagement i samarbejdet, som vi har set på vores velgennemførte byggeprojekter.”

Henrik Walther Mogensen,Ejendomsdirektør, Lærernes Pension

“Totalentreprenør Raundahl og Moesby har bygget Aarhus Vands nye domicil i Hasselager som totalentreprise i partneringsamarbejde med tidlig involvering. R&M har i alle faserne optrådt som en professionel samarbejdspart, der i ægte partnering ånd har samarbejdet med os som bygherre om at realisere vores ønsker til byggeriet indenfor den givne budgetramme. Vi har gennem hele forløbet arbejdet med projektet i centrum. Det har givet et meget berigende samarbejde og et fantastisk slutresultat.”

Claus Møller PedersenDivisionsdirektør, Aarhus Vand

“I et godt, tæt og tillidsfuldt samarbejde med Raundahl & Moesby fik vi udviklet vore gamle udtjente erhvervsejendomme centralt i Aalborg til et nyt flot boligprojekt. Totalentreprenør Raundahl & Moesby styrede os godt gennem hele processen fra gennemførelse af ny lokalplan, design af et nyt byggeri og gennemførelse af byggeriet på konkurrencedygtige vilkår. AstaHus på Strandvejen i Aalborg er i dag et attraktivt og velfungerende boligbyggeri med glade beboer.”

Torben Black, Adm. direktørDirektør, CW Obel Ejendomme

“I vores vision om at skabe et fornyet Glostrup Shoppingcenter ønskede vi at kombinere mål om bæredygtighed og kvalitet med sikkerhed for at kunne gennemføre projektet indenfor budgettet og minimere risici. Det var derfor naturligt for os at indlede et tidligt samarbejde med totalentreprenør Raundahl & Moesby for at planlægge og designe projektet.
I et åbent og tillidsfuldt samarbejde har vi været i stand til at sikre og forbedre projektets bygbarhed samtidig med, at vi har haft et detaljeret overblik over både økonomiske aspekter, tidsplan og risikofaktorer.
Den transparente proces har gjort det muligt for os at træffe kvalitetsmæssige og bæredygtige beslutninger allerede i projektets tidlige stadier.”

Jesper ByrchCDO, DANSKE SHOPPINGCENTRE