Skip to main content

Hos totalentreprenør Raundahl & Moesby skriver vi under på at vi ikke kun måler vores succes i økonomisk vækst. Vi ønsker også, at definere os selv på vores evne til at efterlade et positiv aftryk i forhold til de kommende generationer. Som rettesnor for vores arbejde og engagement i at opnå vores forretningsmæssige mål har vi netop udfærdiget og underskrevet vores såkaldte ”Ansvarlig Virksomhedspolitik”. Den omfatter bl.a.  risici og indvirkninger igennem hele vores værdikæde. Virksomhedspolitikken er blevet udarbejdet i samarbejde med eksterne konsulenter, som er specialister indenfor området.

Med denne, ansvarlige virksomhedspolitik forpligter vi os til at skabe en bedre fremtid for alle interessenter. Det kræver altså mere end blot succesfulde forretninger at leve. Det kræver også at vi opfører os ordentligt og agerer med ansvarlighed og bæredygtighed i alt, hvad vi gør.

Vi forpligter os til at overholde alle gældende love og regler, respektere internationalt anerkendte menneskerettigheder inklusiv arbejdsrettigheder, minimere vores negative indvirkninger på miljøet og bidrage positivt til samfundet.

Læs mere her