Skip to main content

Raundahl & Moesby A/S skal i samarbejde med Koncenton A/S opføre en karré med 184 lejligheder samt erhverv som del af et ambitiøst byomdannelsesprojekt i Hersted Industripark. Beliggenheden i Storkøbenhavn, med den kommende Letbanestation og Vestskoven som nabo, er særdeles attraktiv og et af de områder, Raundahl & Moesby opfører flere byggerier i.

Med en helhedsorienteret tilgang, har Raundahl & Moesby i samarbejde med Koncenton stået for udvikling af projektet og lavet den tilhørende lokalplan. Der har været et tæt samarbejde med Albertslund Kommune, og lokalplanen er netop vedtaget og indeholder et samlet byggeri på 13.816 m² bolig samt erhverv og p-kælder.

Flere projekter i området

Raundahl & Moesby har tidligere været totalentreprenør på byomdannelsesprojekter, bl.a. i Kirkebjerg, Brøndby og udtaler: ”Vi er glade for at deltage i endnu et ambitiøst byomdannelsesprojekt. Det er spændende at udvikle nye boligområder, og vi arbejder ud over dette projekt med 5-6 andre beliggenheder i området. Både beliggenheden i Storkøbenhavn og visionen om den bæredygtige udvikling af forstæderne taler direkte ind i den fortælling, vi ønsker at være en del af ” udtaler projektudviklingsdirektør i Raundahl & Moesby, Morten Jensen.

Springende etageantal

En eksisterende erhvervsbygning nedbrydes for at skabe plads til byggeriet, som opføres som en firelænget karré i springende etageantal fra 4 til 7 etager. Facaden udføres med røde mursten og fladt tag ligesom gårdrummet anlægges grønt med legeaktiviteter for områdets børn. Lejlighederne er i varierende størrelser og henvender sig til en hurtigt voksende lejermasse. Byggeriet igangsættes i foråret 2023 og vil efter planen stå færdigt i 2025.