Skip to main content

PRESSEMEDDELELSE

Raundahl & Moesby A/S skal opføre endnu et kvalitetsboligbyggeri for Koncenton. Byggeriet er det 12. byggeri, Raundahl & Moesby opfører for Koncenton, og samarbejdet er godt.

Byggeriet ligger på Rosenkildevej i Slagelse og er udviklet i samarbejde med Tetris. Området husede tidligere den gamle kaserne, som blev nedrevet i 2021, og området udvikles nu til et nyt boligområde.

”Vi ser frem til at arbejde sammen med Raundahl & Moesby om endnu et spændende ejendomsprojekt. Vi har efterhånden lavet mange sager sammen og har et godt kendskab til hinanden. I Koncenton ved vi, at vi har at gøre med en totalentreprenør, der leverer rettidigt og i rette kvalitet, og det er væsentligt for vores projekters succes,” siger ejendomsdirektør i Koncenton Anders Bangsgaard.

Succes med projekter udenfor Storkøbenhavn

Raundahl & Moesby er landsdækkende og har på Sjælland også succes med at opføre byggerier udenfor Storkøbenhavn. Der opføres byggerier helt ud til Frederikssund, Hillerød, Espergærde og nu også Slagelse. Byggeriet på Rosenkildevej er et seniorvenligt kvalitetsbyggeri på 9.870 m2  fordelt på 132 boliger og et 150 m2 stort fælleshus. Byggeriet skal DGNB Guld certificeres, og der opføres i tilknytning til byggeriet ud over fælleshuset et orangeri og forskellige udendørs faciliteter som petanquebane og fitness-redskaber. I området opfører Tetris ligeledes et seniorbofællesskab samt rækkehuse.