Skip to main content

Risskov – Risskov Engby – Almene

Projektdata

Status:Afleveret
Areal:6.100 m²
Anvendelse:Boliger
Bygherre:Boligforeningen Aarhus Omegn
Totalentreprenør:R&M
Ingeniør:Arne Elkjær A/S
Arkitekt:AART
Afleveringsdato:01/11/2022
Projektansvarlig:Søren Raundahl

Byggeriets Nøgletal

BNKI Faktablad
BNKI Rapport

69 lejligheder med p-kælder

Totalentreprenør Raundahl og Moesby står bag udvikling og byggeriet, som ligger i byområdet Risskov Engby, nord for Aarhus. Boligforeningen Århus Omegn har haft stort fokus på at skabe optimerede boliger for den varierede beboergruppe, som boligforeningen henvender sig til.

Byggeriet er opført efter den delegerede bygherremodel, hvor Raundahl & Moesby har løftet alle boligforeningens budgetmæssige og udbudsmæssige forpligtelser. Aftaleforholdet mellem boligforeningen og Raundahl & Moesby har været almindelig totalentreprise.

Bebyggelsen er opført med springende etageantal mellem fire og seks etager. Projekt er på 6.125 m² + 1.300 m² kælder og indeholder 69 boliger i varierende størrelser – alle med altan eller terrasse. Dertil fælles opholdsarealer i et hævet gårdrum, hvorunder der er etableret bil- og cykelparkering for beboerne.

Gennem en løbende dialog mellem Boligforeningen Århus Omegn og totalentreprenør Raundahl & Moesby er byggeriet blevet optimeret inden for den givne budgetramme. Det samlede byggeri blev afleveret mangelfrit, til aftalt pris, før den aftalte afleveringsdato.

”Jeg var inden opstarten betænkelig ved den delegerede bygherremodel, idet jeg havde erfaret fra mine kolleger i kredsen, at deres oplevelser ikke altid havde været positive. Den betænkelighed blev gjort til skamme allerede ved det første møde”.

– Leif Jensen, direktør, Boligforeningen Århus Omegn

Læs også om BNKI karaktererne her

Arresøvej 31 B, 8240 Risskov