Skip to main content

Risskov – Risskov Engby

Projektdata

Status:Afleveret
Areal:12.100 m²
Anvendelse:Boliger
Bygherre:Koncenton
Totalentreprenør:R&M
Ingeniør:COWI
Arkitekt:Arkitema
Afleveringsdato:01/03/2022
Projektansvarlig:Nicolai Thrane

Byggeriets Nøgletal

BNKI Faktablad
BNKI Rapport

167 lejligheder med P-kælder

Totalentreprenør Raundahl og Moesby har udviklet, bygget og afleveret større boligprojekt ved Risskov Engsø, Aarhus. Boligprojektet Risskov Engby ligger tæt på Aarhus midtby og har nem adgang til både eng og hav. Der har i projektet  været fokus på at skabe optimerede boliger for studerende eller unge familier.

Området bymæssige struktur baserer sig på bebyggelser med varierende tagformer og mellem 3 til 5 etager. Der er indtænkt grønne forbindelser igennem området, både centralt i området og langs skel mod vest og letbanen.

Boligprojektet er på 9.680 m² + 2.420 m² kælder og indeholder 167 boliger, alle med altaner eller terrasser. Dertil fælles grønne opholdsarealer i hævede gårdrum, hvorunder der er etableret bil- og cykelparkering for beboerne.

Bebyggelsen er udført i røde mursten med variation i fugefarve og mønster murværk. I de enkelte boliger er der lagt vægt på at skabe gode, regulære værelser med fælles opholdsrum i forbindelse med køkken. Fra opholdsrummet er der udgang til altanen eller terrasse med blik til enten gade og nærområde eller til det grønne gårdrum med fælles opholdsmuligheder

33C, Arresøvej, Risskov, Aarhus, Aarhus Kommune, Region Midtjylland, 8240, Danmark