Skip to main content

Risskov – Risskov Brynet

Projektdata

Status:Afleveret
Areal:21.400 m²
Anvendelse:Boliger
Bygherre:Koncenton
Totalentreprenør:R&M
Ingeniør:Arne Elkjær A/S
Arkitekt:Arkitema
Afleveringsdato:15/05/2024
Projektansvarlig:Jeppe Strand Lemvig

Certificeringer

Byggeriets Nøgletal

BNKI Faktablad
BNKI Rapport

295 lejligheder med p-kælder

Raundahl og Moesby´s byggeprojekt er en del af bydelsområdet Risskov Brynet, som ligger i gåafstand til både skov og strand. Der er ligeledes kort afstand på cykel eller med offentlig transport til centrum af Aarhus og de mange forskellige uddannelsesmuligheder som er at finde i Aarhus.

De 2 byggefelter består hver især af 2 knækkede længehuse i 4-5 etager og et punkthus i 8 etager. Bygningerne  er placeret omkring et fælles grønt gaderum, som alle opgange og indgange i bebyggelsen er orienteret imod. Gaderummet fremstår som et fælles torv i hvert af de enkelte byggefelter.

Projektet er på 15.400 m² + 6.000 m² kælder og indeholder 295 lejligheder med dertilhørende altan/terrasse til alle lejligheder, samt fælles tagterrasse på de to punkthuse.

Omkring Risskov Brynet er der anlagt forskellige partier af store sten. Dels er de meget dekorative, og dels udgøre de en stor værdi i forhold til at skabe levesteder for de varmekrævende insekter og arter i området. Om vinteren fungerer større bunker af sten som skjul for mange dyrearter. En af disse bunker af større sten på RisskovBrynet er anlagt på kanten af et regnvandsbassin for at samle flere mikrohabitater og mindske afstanden for dyr, der benytter begge miljøer.

På vores hjemmeside kan du læse vores lille bog, ”20 tips til bedre biodiversitet,

Udlejning

Kongevellen 7, 8240, Danmark