Skip to main content

Frederiksbjerg – Boulevardhuset

Projektdata

Status:
Areal:1.000 m²
Anvendelse:Boliger
Bygherre:ER Invest
Totalentreprenør:R&M
Ingeniør:Hamiconsult A/S
Arkitekt:Schmidt, Hammer & Lassen
Afleveringsdato:01/10/2019
Projektansvarlig:Rikke-Louise Feddersen

Byggeriets Nøgletal

BNKI Faktablad
BNKI Rapport

11 lejligheder + 47 m² erhverv

Kun ét stenkast fra søerne i København, har Raundahl & Moesby Øst A/S opført et 6 etagers boligejendom med 11 luksuriøse boliger og et kontorlokale. Ejendommen har kælder med depotrum og en gårdhave der er isoleret fra trafikstøjen på Åboulevarden. Lejlighederne er mellem 55m² – 86 m².

Boulevardhuset er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects i tæt samarbejde med stadsarkitekten ved Frederiksberg kommune. Ejendommen agerer byport for Frederiksberg når man kommer kørende ind af Åboulevard. Med det tombak-beklædte mansardtag og de dynamiske skodder, træder Boulevardhuset frem som et smykke mellem de omkringliggende bygninger.

Boulevardhuset er opført i teglstenselementer med rødbrune tegl fra Egernsund. Vinduer og dynamiske skodder er udført i en mørk bronze farve og giver et flot sammenspil med tag og facade beklædning i stuen, der med tiden patinerer og bliver kobberbrunt. På gårdsiden af bygningen er hver af lejlighederne forsynet med en 10-12 m² stor altan, hvilket giver direkte udsyn til den grønne gård og det nu 100 årige bøgetræ der er placeret i Boulevardhusets eget gårdareal.

Vores byggeri har opnået topkarakteren 4 x A. Læs om BNKI karaktererne her

37, Åboulevard, Frederiksberg, Frederiksberg Kommune, Region Hovedstaden, 1960, Danmark