Skip to main content

Risskov – Risskov Engby – Lynghaven

Projektdata

Status:Afleveret
Areal:16.600 m²
Anvendelse:Boliger
Bygherre:Heimstaden
Totalentreprenør:R&M
Ingeniør:Arne Elkjær A/S
Arkitekt:AART
Afleveringsdato:21/06/2022
Projektansvarlig:Johnny Tveen

Byggeriets Nøgletal

BNKI Faktablad
BNKI Rapport

225 lejligheder med P-kælder

I byområdet Risskov Engby har totalentreprenør Raundahl og Moesby udviklet, bygget og afleveret et større boligprojekt. Projektet ligger i på Aarhus midtby med nem adgang til både, skov, eng og hav. Fokus for projektet har været at skabe optimerede boliger for studerende og unge familier.

Områdets bymæssige struktur baserer sig på bebyggelser med varierende tagformer og mellem 4 til 6 etager. Der er indtænkt grønne forbindelser igennem området, både centralt i området og langs skel mod vest og letbanen.

Projekt er på 13.435 m² + 3.200 m² kælder og indeholder 225 boliger, alle med altaner. Dertil fælles grønne opholdsarealer i hævede gårdrum, hvorunder der etableres bil- og cykelparkering for beboerne. Bebyggelsen udføres i røde mursten med variation i fugefarve.

I de enkelte boliger er der lagt vægt på at skabe gode, regulære værelser med fælles opholdsrum i forbindelse med køkken. Fra opholdsrummet er der udgang til altanen med blik til enten gade og nærområde eller til det grønne gårdrum med fælles opholdsmuligheder.

Vores samlede byggeri har opnået topkarakteren 4 x A. Læs om BNKI karaktererne her

19B, Arresøvej, Risskov, Aarhus, Aarhus Kommune, Region Midtjylland, 8240, Danmark