Dec
15
2022

Flygtningeskole ved den Syriske grænse

Hvor er det dejligt at se, at vores sponsorskole for Syriske flygtningebørn nu er åbnet – og børnene har mulighed for at få en uddannelse ????????

Skolen til de syriske flygtningebørn er blevet til i et samarbejde med 5 Skoler.

Se film her. 

Dec
13
2022

Pressemeddelelse - Smedeland

Raundahl & Moesby totalentreprenør på visionært byomdannelsesprojekt

Raundahl & Moesby A/S skal i samarbejde med Koncenton A/S opføre en karré med 184 lejligheder samt erhverv som del af et ambitiøst byomdannelsesprojekt i Hersted Industripark. Beliggenheden i Storkøbenhavn, med den kommende Letbanestation og Vestskoven som nabo, er særdeles attraktiv og et af de områder, Raundahl & Moesby opfører flere byggerier i.

Med en helhedsorienteret tilgang, har Raundahl & Moesby i samarbejde med Koncenton stået for udvikling af projektet og lavet den tilhørende lokalplan. Der har været et tæt samarbejde med Albertslund Kommune, og lokalplanen er netop vedtaget og indeholder et samlet byggeri på 13.816 m² bolig samt erhverv og p-kælder.

Flere projekter i området

Raundahl & Moesby har tidligere været totalentreprenør på byomdannelsesprojekter, bl.a. i Kirkebjerg, Brøndby og udtaler: ”Vi er glade for at deltage i endnu et ambitiøst byomdannelsesprojekt. Det er spændende at udvikle nye boligområder, og vi arbejder ud over dette projekt med 5-6 andre beliggenheder i området. Både beliggenheden i Storkøbenhavn og visionen om den bæredygtige udvikling af forstæderne taler direkte ind i den fortælling, vi ønsker at være en del af ” udtaler projektudviklingsdirektør i Raundahl & Moesby, Morten Jensen.

Springende etageantal

En eksisterende erhvervsbygning nedbrydes for at skabe plads til byggeriet, som opføres som en firelænget karré i springende etageantal fra 4 til 7 etager. Facaden udføres med røde mursten og fladt tag ligesom gårdrummet anlægges grønt med legeaktiviteter for områdets børn. Lejlighederne er i varierende størrelser og henvender sig til en hurtigt voksende lejermasse. Byggeriet igangsættes i foråret 2023 og vil efter planen stå færdigt i 2025.

Dec
09
2022

R&M ansætter ny marketingchef

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi pr. 01.12.2022 har ansat Johnny Willum i en nyoprettet stilling som marketingchef. Johnny har igennem 20 år drevet eget reklamebureau og har de seneste 4 år arbejdet som freelance rådgiver indenfor marketing og kommunikation.

Johnny udtaler: ” Det er ganske enkelt et ønskejob for mig, godt krydret med super dygtige kollegaer og særdeles spændende opgaver. De samfundsrelevante vinkler, de menneskelige perspektiver og de professionelle løsninger er blot nogle af de mange områder jeg glæder mig til at arbejde videre med.
Med min faglige erfaring og personlige interesser for vores samfund, byudvikling og byggeri ser jeg store muligheder for at kunne bidrage til fortællingen om en succesfuld og yderst professionel virksomhed som Raundahl & Moesby.”

Det går stærkt hos Raundahl & Moesby. Vores organisation vokser, vores kompetenceområde bliver større og vi får flere og flere projekter ind. Vi har derfor brug for at styrke vores kommunikation internt som eksternt, ligesom vi har et øget fokus på at styrke vores konkurrencekraft og position i markedet.

Nov
14
2022

4 nye kolleger

Velkommen til vores 4 nye kolleger Benjamin Letholm Riis, Johnny Noors, Kristian Andreasen og Jakob Mærsk Clausen.

Benjamin har en baggrund som Glarmester & Alu-tømrer, og har læst videre til bygningskonstruktør. De seneste par år har han arbejdet med tilbudsgivning og økonomi på byggesagerne hos Hybel. Hos os er han ansat som entrepriseleder og er en del af teamet på vores byggeplads i Græse.

Johnny har de seneste 23 år fungeret som projektleder hos forskellige entreprenører samt været 6 år hos Arkitema. Han har arbejdet med både hoved- og totalentrepriser samt renoverings sager og kommer senest fra Adsbøll. Han er ansat som projektleder på vores byggeprojekt på den gamle kaserne grund i Slagelse.

Kristian har tidligere arbejdet som tømrer, og har efterfølgende læste videre til bygningsingeniør. Han har de seneste år arbejdet som projektleder hos Sjælsø Management, hvor han har været med til at projektere og bygge erhvervs- og boligbyggerier. Kristian er ansat som projektleder og skal arbejde med byggesager på Sjælland.

Jakob er er nyuddannet Cand.merc i regnskab og finansiering og er blevet ansat som Finanscontroller i vores økonomiafdeling.

Sep
21
2022

Halvårsregnskab 2022

PRESSEMEDDELELSE

Halvårsregnskab polstrer Raundahl & Moesby yderligere

Raundahl & Moesby fortsætter vækstrejsen og har netop aflagt et markant halvårsregnskab. Omsætningen er i koncernen steget til 890 mio. kr. fra 583 mio. kr. i samme periode sidste år. Resultatet før skat er steget til 51,0 mio. kr. fra 49,7 mio. kr.

”Jeg tror, der er mange grunde til vores vækst” udtaler CEO, Carsten Raundahl fra Raundahl & Moesby og forsætter: ”Vi har en god økonomi, og det giver tryghed for investorer og bygherrer. Omvendt har vi også mærket inflationen, som har udhulet vores resultat. Vi har haft en række sager, hvor der var aftalt fast totalentreprisesum, og hvor vi har skullet købe underentrepriserne ind i et marked med markant højere priser. Med det taget i betragtning, er vi glade for at kunne levere et halvårsresultat på niveau med sidste år. Det vigtigste er, at vores bygherrer ikke har kunnet mærke forskel, og føler sig godt serviceret uanset vores økonomi på den enkelte sag.”

Stærk økonomi i Raundahl & Moesby

”Soliditet er blevet et meget vigtigt parameter for investorer og bygherrer, og her kommer vores konservative udbyttepolitik gennem årene os til gode. Egenkapitalen steg i halvåret til 352 mio. kr., hvoraf ikke mindre end 192 mio. kr. var ren likvid kapital. Vi kan mærke at markedet er meget fokuseret på sikkerheden for, at entreprenøren har den økonomiske styrke til at kunne gennemføre byggeriet. Derfor får vi et stigende antal henvendelser fra investorer og bygherrer, som bidrager til en stærk pipeline flere år frem” slutter Carsten Raundahl

For hele året forventer Raundahl & Moesby på koncernbasis at hæve omsætningen fra 1,25 mia. kr. til ca. 1,7 mia. kr. Resultatet for 2022 er estimeret til ca. 90 mio. kr. mod 101 mio. kr. i 2021.

Sep
16
2022

Velkommen til Gert og Claus

Velkommen til vores 2 nye kollegaer Gert Panton og Claus Kjelder Nordahl.

Gert kommer fra Q-Construction hvor han var Projektchef med en stor erfaring i boligbyggeri til private og almene, udført i totalentreprise og hovedentreprise. Gert bliver en del af teamet på Smedegården i Glostrup, hvor der skal bygges 133 boliger.

Claus har flere års erfaring fra byggebranchen, hvor han har beskæftiget sig med både renovering og nybyg som hoved- og totalentreprenør. Senest hos Huscompagniet, hvor han har siddet som projektleder i rækkehusafdelingen. Hos os er han tilknyttet byggepladsen på Telegrafvej i Ballerup.

Sep
15
2022

R&M valgt til første byggeri på Amtsygehuset Aarhus

Vi er glade og stolte over at være blevet valgt til det første arealsalg og byggeri på det tidligere Amtssygehus på Tage Hansens gade i Aarhus. Vi glæder os til at være med til at forandre det ikoniske område til en ny central bydel i Aarhus.

Det ca. 14.000 m2 boligprojekt der er tegnet af Link Arkitektur, indeholder også detailbutikker i stueetagen og er udviklet sammen med den tyske ejendomsforvalter og investor Patrizia, som vi også har haft et rigtig godt samarbejde med på det prisvindende boligprojekt Æbeløen i Aarhus.

Det kommende boligprojekt vil blive udformet med stor respekt for de gamle bevaringsværdige bygninger, som har ligget på grunden siden 1935, og der vil blive draget arkitektoniske paralleller imellem de nye og de eksisterende bygninger.

Vi glæder os til opgaven og til at igangsætte arbejdet med lokalplanen.

Pressemeddelelse fra Aarhus Kommune.

Sep
13
2022

Aflevering af Gårdhaven

I Brøndby har vi afleveret Gårdhaven til to glade og tilfredse bygherre - CORE og Cresendo.

Projektet er det 2. byggeri, som vi har bygget i det nye udviklingsområde Kirkebjerg og er på 8.500 m2 og består af 100 boliger.

Tak til bygherrerne, rådgiverne og de mange under entreprenører for det gode samarbejde.

Sep
06
2022

132 boliger i Slagelse

PRESSEMEDDELELSE

Raundahl & Moesby skal bygge et 9.870 kvm stort boligbyggeri for Koncenton. Byggeriet er det 12. byggeri, Raundahl & Moesby opfører for Koncenton.

Raundahl & Moesby skal igen bygge boliger for Koncenton. Projektet opføres på Rosenkildevej i Slagelse og er udviklet i samarbejde med Tetris. Området husede tidligere den gamle kaserne, som blev nedrevet i 2021, og området udvikles nu til et nyt boligområde.

- Vi ser frem til at arbejde sammen med Raundahl & Moesby om endnu et spændende ejendomsprojekt. Vi har efterhånden lavet mange sager sammen og har et godt kendskab til hinanden. I Koncenton ved vi, at vi har at gøre med en totalentreprenør, der leverer rettidigt og i rette kvalitet, og det er væsentligt for vores projekters succes, siger ejendomsdirektør i Koncenton, Anders Bangsgaard.

Trends: Luksus, servicerede boliger, bofællesskaber, senior- og share boliger. Konferencen afholdes den 5. januar 2023.

Raundahl & Moesby er landsdækkende og har på Sjælland også succes med at opføre byggerier udenfor Storkøbenhavn. Der opføres byggerier helt ud til Frederikssund, Hillerød, Espergærde og nu også Slagelse.

Byggeriet på Rosenkildevej er et seniorvenligt kvalitetsbyggeri på 9.870 kvm fordelt på 132 boliger og et 150 kvm stort fælleshus. Byggeriet skal DGNB Guld certificeres, og der opføres i tilknytning til byggeriet ud over fælleshuset et orangeri og forskellige udendørs faciliteter.

I området opfører Tetris ligeledes et seniorbofællesskab samt rækkehuse.

Aug
30
2022

Velkommen til efterårets 8 praktikanter

Vi har en lang tradition for at tage mange praktikanter, og synes både det er en samfundspligt og et godt supplement til vores kompetente medarbejderstab. Indtil nu har vores tradition for praktikanter givet hele 27 kompetente medarbejdere.

I løbet af august er efterårets 8 praktikanter fra henholdsvis Ingeniør- og Bygningskonstruktøruddannelserne startet op på vores byggepladser rundt omkring i Danmark. Torsdag havde vi inviteret dem alle til introdag på hovedkontoret i Aarhus, hvor bl.a. CEO Carsten Raundahl fortalte om R&M’s værdisæt, og hvordan idégenerering går hånd i hånd med god byggeøkonomi. Der blev ligeledes fortalt om R&M’s tilgang til bæredygtighed og de mål, vi som virksomhed har både i forhold til bæredygtighed og biodiversitet. Dagen sluttede med besøg på byggepladsen BaseCamp, Aarhus, hvor vi er i gang med et 21.000 m2 stort ungdomsboligbyggeri i 18 etager.

Vi glæder os til de næste 20 ugers samarbejde med Fataneh Safar, Jonas Vinther, Lasse Rosenstand Gram, Mathias Thrane, Nicolai Holm, Simon Sahl, Stine Willumsen og Villads Nilausen.

Følg os på facebook
eller linkedin

Følg med i nyheder, presse, jobopslag og meget mere - følg os på:

RAUNDAHL & MOESBY A/S Telefon +45 72 148 148

Cookies | 2016 © Raundahl & Moesby A/S