Dec
11
2018

Velkomme til Christian

Velkommen til vores nye projektchef Christian Gudme-Knudsen. Christian er skiftet til R&M fra en stilling som produktionschef ved Casa A/S, hvor han har bygget boliger. Vi glæder os til samarbejdet med Christian, der starter med opførsel af boligprojektet Campus Hillerød.

Okt
30
2018

Nyt projekt i Hillerød

Vi glæder os til at komme igang med byggeriet i Hillerød og til samarbejdet med Balder Danmark A/S og Sjælsø Management. Læs mere her

Okt
30
2018

Første aflevering på Sjælland

Fredag afleverede vi et mangelfrit boligbyggeri på Vanløse Allé 92 i Vanløse. En glad og tilfreds bygherrer stod klar til at modtage nøglerne. Tak til TK Development og Koncenton for det gode samarbejde.

Og tak til alle håndværkerne, som har været med til at sørge for, at vi kunne aflevere et mangelfrit byggeri til tiden.

Okt
03
2018

Vores første 5 år

Fin artikel fra Dagens Byggeri i anledningen af vores fem års fødselsdag. Læs mere her

Sep
18
2018

Studietur til London

”At rejse er at leve” sagde HC Andersen, men her hos Raundahl & Moesby mener vi også ”at rejse er at lære”.

Derfor har hele firmaet været i London og se hvordan de bygger der. Vi besøgte Grosvenor en af Englands ældste og største ejendomsbesiddere, som bl.a. ejer en stor del af Mayfair. Vi hørte om byggeriet af The Shard hos WSP, som var ingeniør på byggeriet. Vi besøgte The Shard og nød den flotte udsigt over London. Vi fik set masser af højhuse fra Themsen og blev vist rundt i Olympic Park, hvor de fortalte om, hvordan de har bygget et området, som også kunne bruges efter OL i 2012 var overstået.

Så nu er vi fyldt med gode idéer og klar til at bygge videre. 

Sep
06
2018

2 nye entrepriseledere

Velkommen til vores to nye entrepriseledere Kian Egede Medianfar og Benjamin Bo Sørensen, som i løbet af sommeren blev færdige som bygningsingeniører.

Kian og Benjamin er ikke ukendte med firmaet, de har tidligere været i praktik her og vi er glade for at kunne byde dem velkommen tilbage.

Deres første opgave bliver to boligprojekter i Tilst på den gamle GASA-grund, hvor de skal være en del af det samlede byggeteam.

Aug
24
2018

Rejsegilde på Danske Bank

Torsdag afholdte vi rejsegilde på Danske Banks nye kontorhus i Aarhus.

Traditionen tro var der taler, og Aarhus’ rådmand for Teknik og miljø Bünyamin Simsek lagde i sin tale vægt på Sydhavnens rummelighed, der spænder fra erhverv til socialt udsatte og demonstrerede samtidig sit fokus på at styrke byens erhvervsvenlighed ved at takke Danske Bank for at fastholde så stor en arbejdsplads i Aarhus. Områdedirektør Poul Nielsen, Danske Bank og ejendomsudviklingsdirektør Robert Nellemann, Danica Pension glædede sig, som lejer og investor, til at tage den færdige bygning i brug. Vores egen direktør Carsten Raundahl lovede afslutningsvis at vi – som sædvanligt – vil gøre vores yderste for at alle deres forventninger ville blive indfriet.

Og som det hører sig til ved et rejsegilde, sluttede vi af med pølser og Cocio.

Aug
02
2018

Centerudvidelse i Vejle

Artikel i Dagens Byggeri om vores projekt i Vejle. Læs mere her.

Jul
20
2018

Ungdomsboliger på Amager

På Englandsvej 45 på Amager opfører vi for TK Development en ny ejendom med 29 ungdomsboliger med fællesrum. Se mere her

Jul
03
2018

Velkommen til vores nye projektchef

Velkommen til vores nye projektchef Michael Mølgaard. Michael er skiftet til R&M fra en stilling som projektchef ved Dansk Halbyggeri A/S, hvor han har siddet med forskellige byggerier fordelt i hele Danmark. Vi glæder os til samarbejdet med Michael, der starter med udvikling og opførsel af et boligprojekt i Aarhusområdet.

Følg os på facebook
eller linkedin

Følg med i nyheder, presse, jobopslag og meget mere - følg os på:

RAUNDAHL & MOESBY A/S Telefon +45 72 148 148

Cookies | 2016 © Raundahl & Moesby A/S