Nov
28
2017

Nyt øgadekvart i Aarhus

Artikel fra JP Aarhus omkring vores projekt i Saltholmsgade i Aarhus. Læs mere her.

Nov
02
2017

EY Entrepreneur Of The Year

Onsdag eftermiddag blev brugt sammen med en masse spænende virksomheder til arrangementet EY Entrepreneur Of The Year. Vi var blandt de virksomheder, som var blevet nomineret, men desværre blev vi ikke årets vinder i region midt. Stort tillykke til Normal A/S som løb med titlen.

Okt
26
2017

Besøg fra Ingeniørhøjskolen

På Peter Sabroes Gade i Aarhus, har vi i dag har vi haft fint besøg fra Ingeniørhøjskolen. En gruppe førsteårs studerende fik en rundvisning på byggepladsen, så de kunne se, hvordan teori bliver brugt i praksis.

Okt
11
2017

Nyt projekt i Aalborg

Vi er i fuld gang med et nyt projekt i Aalborg. Fundamenterne er færdigstøbte til 2 nye Tårnhuse på Nordre Havnepromenade, som vi har udviklet i samarbejde med TN Udvikling og Nørresundby Boligforening. HP Byg er i gang med råhuset, hvorefter vi selv overtager færdiggørelsen af vores del af ejendommene. Men inden hele området kan blive færdiggjort er vi nødt til at fjerne den sidste bygning, så der kan blive plads til endnu et boligbyggeri på havnekajen på 1.000 m2 med 15 lejligheder, alle med flot udsigt over Limfjorden.

Okt
10
2017

Nu også i København

Vores første projekt i København er i fuld gang. På Vanløse Alle 92 i Vanløse har vi netop nedrevet den gamle tankstation og er klar til at bygge 43 nye ungdomsboliger for TK Development. Ejendommen står klar til indflytning november 2018.

Okt
06
2017

Rejsegilde på Trappen

Oktobers første rejsegilde er nu overstået, det var på Trappen i Aalborg, en del af det gamle godsbaneareal. Og på en dag uden regn og med flot efterårsvejr var der stort fremmøde fra håndværkere og de øvrige involverede i projektet. Traditionen tro var der pølser til alle.

Sep
14
2017

BNKI Nøgletal

Flot karakterbog fra BNKI med 4 x A. Læs mere her.

Sep
14
2017

Nominering

Vi er stolte over at være blevet nomineret til EY Entrepreneur Of The Year.

”EY Entrepreneur Of The Year er en vækstkonkurrence, som hylder de bedste vækstskaber i Danmark og globalt. Formålet med konkurrencen er at motivere, engagere og fremme iværksætterlyst og entrepreneurskab og inspirere morgendagens vækstsucceser”.

Vi er kommet i rigtig fint selskab og glæder os til at hilse på de andre nominerede ved kåringen den 1. november.

Aug
31
2017

1. spadestik Danske Bank

Onsdag var dagen hvor vi havde 1. spadestik på Danske Banks nye kundecenter i Aarhus, her bliver plads til både privatkunder og erhvervskunder, realkredit og home. Byggeriet er det første i det nye Sydhavnskvarter i Aarhus. Områdets øvrige beboere deltog også i arrangementet Sara Hjarsbo, Formand for foreningen sydhavnen holdt tale, der var grønlandsk stammedans og brugerne fra Kirkens Korshær havde lavet skovlen som blev brugt til 1. spadestik. De hjalp også til med at tage spadestikket sammen med Rådmand Kristian Würtz og Poul Nielsen, Områdedirektør i Danske Bank. Vi ser frem til at komme i gang med byggeriet og glæder os til at aflevere det til de 650 brugere medio 2019.

Aug
18
2017

Rejsegilde på AGF's nye klubhus

Senere torsdag kunne vi fejre rejsegilde på AGF’s nye klubhus på Fredensvang. Her var stort fremmøde fra både håndværkere, bygherre og fremtidige brugere. De kunne alle nyde den flotte udsigt over banerne fra det kommende cafeteria.

Følg os på facebook
eller linkedin

Følg med i nyheder, presse, jobopslag og meget mere - følg os på:

RAUNDAHL & MOESBY A/S Telefon +45 72 148 148

Cookies | 2016 © Raundahl & Moesby A/S