Aug
10
2023

Pressemeddelelse Kulturporten i Farum

For Dades og Sophienberg Gruppen skal vi opføre et ca. 7.900 m2 stort boligbyggeri i den centrale del af Farum. Det nye boligbyggeri skal fungere, som en åben og arkitektonisk byport og omfavne Farums grønne uderum, kreative kulturhus og Bytorv. Læs mere her. 

Jun
23
2023

1. spadestik i Svenstrup

Sammen med AP Ejendomme har vi netop taget første spadestik til et nyt hovedkontor til den danske virksomhed Precision Technic Defence Group, der har base i Aalborg. Læs mere her.

Apr
11
2023

Regnskab 2023

I følge seneste regnskab har Raundahl & Moesby realiseret en omsætning på 1.7 mia. kr. og en fortjeneste før skat på 86,8 mio. kr. - efter skat 79,2 mio. kr. Omsætningen er et betydeligt løft i forhold til året før og er den største i selskabets historie. Læs mere her. 

Mar
08
2023

Ny boligprojekt i Thors Have i Odense

For Heimstaden skal Raundahl & Moesby opføre et 23.170 m2 stort boligbyggeri i Odense. Thors Have bliver en helt ny bydel med almene boliger, private udlejningsboliger, rækkehuse og et bofællesskab, hvor biodiversitet og grønne ude- og opholdsarealer er i højsædet.

"Vi har varetaget alle opgaver lige fra grundkøb, skitsering og myndighedsbehandling, og dermed sikrer vi investoren den bedst mulige investering. Vi glæder os nu til at kunne tage 1. spadestik torsdag d. 9 marts i samarbejde med Borgmester Peter Rahbæk Juel og Heimstaden" fortæller projektudviklingschef hos Raundahl & Moesby, Janus Hermansen. Læs mere her. 

Jan
16
2023

Nyt projekt for ATP Ejendomme

Hos Raundahl & Moesby er vi stolte over muligheden for at være med på dette særdeles spændende byggeprojekt for ATP Ejendomme. Som altid vil vi have fokus på at skabe de bedst tænkelige forudsætninger for det værdiskabende samarbejde. Vi ser nemlig ethvert byggeprojekt som en helhedsløsning, hvor alle fagligheder skal samles og bidrage til opgaven.


”Byggeriet certificeres til DGNB Guld og udføres i øvrigt med stor respekt for det aftryk, vi er med til at sætte for eftertiden” udtaler Carsten Raundahl.

Pressemeddelelse fra ATP Ejendomme. 

Jan
02
2023

Aarhus Stiftstidende har været på besøg

VI ARBEJDER ALTID HÅRDT PÅ AT LEVERE ET GODT ARBEJDE og flere og flere bemærker da også vores positive resultater. I sidste uge blev vi kontaktet at Aarhus Stiftstidende, som gerne ville lave et interview med Carsten Raundahl – Det er der kommet denne artikel ud af.

Følg os på facebook
eller linkedin

Følg med i nyheder, presse, jobopslag og meget mere - følg os på:

RAUNDAHL & MOESBY A/S Telefon +45 72 148 148

Cookies | 2016 © Raundahl & Moesby A/S