Sep
21
2022

Halvårsregnskab 2022

PRESSEMEDDELELSE

Halvårsregnskab polstrer Raundahl & Moesby yderligere

Raundahl & Moesby fortsætter vækstrejsen og har netop aflagt et markant halvårsregnskab. Omsætningen er i koncernen steget til 890 mio. kr. fra 583 mio. kr. i samme periode sidste år. Resultatet før skat er steget til 51,0 mio. kr. fra 49,7 mio. kr.

”Jeg tror, der er mange grunde til vores vækst” udtaler CEO, Carsten Raundahl fra Raundahl & Moesby og forsætter: ”Vi har en god økonomi, og det giver tryghed for investorer og bygherrer. Omvendt har vi også mærket inflationen, som har udhulet vores resultat. Vi har haft en række sager, hvor der var aftalt fast totalentreprisesum, og hvor vi har skullet købe underentrepriserne ind i et marked med markant højere priser. Med det taget i betragtning, er vi glade for at kunne levere et halvårsresultat på niveau med sidste år. Det vigtigste er, at vores bygherrer ikke har kunnet mærke forskel, og føler sig godt serviceret uanset vores økonomi på den enkelte sag.”

Stærk økonomi i Raundahl & Moesby

”Soliditet er blevet et meget vigtigt parameter for investorer og bygherrer, og her kommer vores konservative udbyttepolitik gennem årene os til gode. Egenkapitalen steg i halvåret til 352 mio. kr., hvoraf ikke mindre end 192 mio. kr. var ren likvid kapital. Vi kan mærke at markedet er meget fokuseret på sikkerheden for, at entreprenøren har den økonomiske styrke til at kunne gennemføre byggeriet. Derfor får vi et stigende antal henvendelser fra investorer og bygherrer, som bidrager til en stærk pipeline flere år frem” slutter Carsten Raundahl

For hele året forventer Raundahl & Moesby på koncernbasis at hæve omsætningen fra 1,25 mia. kr. til ca. 1,7 mia. kr. Resultatet for 2022 er estimeret til ca. 90 mio. kr. mod 101 mio. kr. i 2021.

Sep
15
2022

R&M valgt til første byggeri på Amtsygehuset Aarhus

Vi er glade og stolte over at være blevet valgt til det første arealsalg og byggeri på det tidligere Amtssygehus på Tage Hansens gade i Aarhus. Vi glæder os til at være med til at forandre det ikoniske område til en ny central bydel i Aarhus.

Det ca. 14.000 m2 boligprojekt der er tegnet af Link Arkitektur, indeholder også detailbutikker i stueetagen og er udviklet sammen med den tyske ejendomsforvalter og investor Patrizia, som vi også har haft et rigtig godt samarbejde med på det prisvindende boligprojekt Æbeløen i Aarhus.

Det kommende boligprojekt vil blive udformet med stor respekt for de gamle bevaringsværdige bygninger, som har ligget på grunden siden 1935, og der vil blive draget arkitektoniske paralleller imellem de nye og de eksisterende bygninger.

Vi glæder os til opgaven og til at igangsætte arbejdet med lokalplanen.

Pressemeddelelse fra Aarhus Kommune.

Sep
06
2022

132 boliger i Slagelse

PRESSEMEDDELELSE

Raundahl & Moesby skal bygge et 9.870 kvm stort boligbyggeri for Koncenton. Byggeriet er det 12. byggeri, Raundahl & Moesby opfører for Koncenton.

Raundahl & Moesby skal igen bygge boliger for Koncenton. Projektet opføres på Rosenkildevej i Slagelse og er udviklet i samarbejde med Tetris. Området husede tidligere den gamle kaserne, som blev nedrevet i 2021, og området udvikles nu til et nyt boligområde.

- Vi ser frem til at arbejde sammen med Raundahl & Moesby om endnu et spændende ejendomsprojekt. Vi har efterhånden lavet mange sager sammen og har et godt kendskab til hinanden. I Koncenton ved vi, at vi har at gøre med en totalentreprenør, der leverer rettidigt og i rette kvalitet, og det er væsentligt for vores projekters succes, siger ejendomsdirektør i Koncenton, Anders Bangsgaard.

Trends: Luksus, servicerede boliger, bofællesskaber, senior- og share boliger. Konferencen afholdes den 5. januar 2023.

Raundahl & Moesby er landsdækkende og har på Sjælland også succes med at opføre byggerier udenfor Storkøbenhavn. Der opføres byggerier helt ud til Frederikssund, Hillerød, Espergærde og nu også Slagelse.

Byggeriet på Rosenkildevej er et seniorvenligt kvalitetsbyggeri på 9.870 kvm fordelt på 132 boliger og et 150 kvm stort fælleshus. Byggeriet skal DGNB Guld certificeres, og der opføres i tilknytning til byggeriet ud over fælleshuset et orangeri og forskellige udendørs faciliteter.

I området opfører Tetris ligeledes et seniorbofællesskab samt rækkehuse.

Maj
03
2022

Ingen ændringer i ejerskab

Efter ActivumSG Capital Management, som ejer Casa A/S har købt KPC A/S fortsætter Raundahl & Moesby A/S uændret med den samme ejerkreds. Bo Knudsen og familien bag KPC ejer fortsat 40 % af Raundahl & Moesby A/S. Læs mere her.

Apr
05
2022

Raundahl & Moesby sætter handling bag biodiversitet

Vi har valgt at investere offensivt i biodiversitet. Kristine Engemann Jensen, som er biolog og forsker ved Aarhus Universitet er tilknyttet virksomheden og skal bidrage med ekspertviden om biodiversitet og samtidig arbejde med at få mere biodiversitet ind i selskabets mange bolig- og erhvervsprojekter. Læs mere her

Mar
18
2022

Æbeløen vinder MIPIM AWARD

Æbeløen i Aarhus vinder prestigefuld international ejendomspris

Prisen for årets bedste boligbyggeri blev torsdag aften tildelt projektet, Æbeløen, ved den internationale ejendomskonference MIPIM i Cannes.

Æbeløen består af 146 boliger fordelt på lejligheder og byhuse. Som en del af projektet er der tilføjet en ny gade til Aarhus’ Øgadekvarter – Æbeløgade – der åbner og forbinder det nye boligområde direkte med byen og Botanisk Have. Projektet er udviklet i samarbejde med CEBRA, der er arkitekterne bag projektet.

I forbindelse med prisoverrækkelsen i aftes udtalte vores CEO, Carsten Raundahl:
”Vi er meget stolte over, at have vundet denne flotte pris. Æbeløen blev vundet i konkurrence om et kommunalt grundudbud, hvor vinderkriteriet ikke blot var højeste pris, men i lige så høj grad, hvor meget det foreslåede projekt ville bidrage til byen. I samråd med naboen, Botanisk have, blev vores løsning at etablere et bydelskvarter, hvor alle typer af ”bynatur”. 

Læs hele pressemeddelelsen her. 

Mar
09
2022

Regnskab 2021

2021 var endnu et godt år for Raundahl & Moesby. Vi glæder os over at fortsætte vækstrejsen i 2022. Læs mere her.

Feb
28
2022

Kontorbyggeri til over en halv milliard

Spændende projekt, som vi har været med til at formgive i samarbejde med SHL - Schmidt Hammer Lassen Architects og Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C. Nu glæder vi os til, at de første lejeaftaler er underskrevet og byggeriet kan igangsættes.

Læs mere her. 

Jan
18
2022

Smedegården, Glostrup

Vi glæder os til at komme i gang med byggeriet af Smedegården i Glostrup. Læs mere her. 

Jan
06
2022

Danish Crowns samler domicil under et tag

Læs mere her. 

RAUNDAHL & MOESBY A/S Telefon +45 72 148 148

Cookies | 2016 © Raundahl & Moesby A/S