Okt
11
2021

Nyt boligbyggeri i Esbjerg

I Esbjerg går byggeriet snart i gang på Mølleparkvej, hvor vi skal bygge Hirsehaven for Heimstaden. Her er tale om tre karréblokke på i alt 11.500 kvm, der falder fra seks til tre etager. Ejendommene tæller i alt 132 lejligheder, som fordeler sig på to, tre og fire værelser, alle med enten have eller altan. Læs mere her.

Okt
07
2021

Kåret til Succesvirksomhed 2021

Tak til BDO og Spar Nord Bank for kåringen som succesvirksomhed 2021 - for andet år i træk.

Se mere her. 

Sep
21
2021

Velkommen til Asger og Thomas

Velkommen til Asger Nyboe Larsen og Thomas Kehren.

Asger kommer fra en stilling hos COWI (og tidligere Bascon), hvor han de seneste 20 år har haft fingrene dybt nede i projekteringsopgaver indenfor vvs, ventilation, energi og indeklima. De senere år, har opgaverne ydermere været teknisk bygherrerådgivning på en lang række bolig- og erhvervssager.

Thomas er uddannet Bygningskonstruktør og kommer fra en stilling som teamleder og chefkonsulent ved Bygningsstyrelsen i Skanderborg, hvor han har haft ansvaret for byggesager i Jylland/Fyn bl.a. på den Nye politiskole i Vejle. Han har tidligere været ansat som projektleder i entreprenørbranchen.

Begge er ansat som Projektchefer i Raundahl & Moesby A/S’ nyetablerede enhed ”Teknik & Design”, som skal forstærke indsatsen i det indledende samarbejde med vores kunder og rådgivere og videre igennem projekteringsforløbet. Enheden skal blandt andet forestå ledelsen af projektets tilblivelse i de tidlige faser, herunder input til løsninger på de tekniske installationer og konstruktioner, granskning mv. samt sikre vidensopsamling og -deling i R&M.

Sep
13
2021

8 års fødselsdag

Det er svært at forstå at det kun er 8 år siden at vi startede Raundahl & Moesby, med 7 personer på et kontor i Aarhus. 

Nu er vi 90 medarbejdere med kontor i Aarhus og København, byggepladser spredt ud over landet og en omsætning på over 100 mio. kr. om måneden.

Vi håber eventyret fortsætter mange år endnu.

Aug
17
2021

Ny projektudviklingschef samt kvalitetschef

Velkommen til vores nye projektudviklingschef Torben Dalby Ravn samt Kvalitetschef Simon Aaberg.

Torben har 10 års erfaring fra byggebranchen, og har arbejdet med udviklingsprojekter hos rådgiver og totalentreprenør. Torben har senest arbejdet som projektchef hos Birch Ejendomme. Hos os skal Torben være med til at udvikle projekter fra kontoret i Aarhus.

Simon er uddannet tømrer og bygningskonstruktør og kommer fra en stilling som projekteringschef i et totalentreprenørfirma med rækkehuse og etagebyggeri. Hans primære ansvarsområde hos os bliver 1- og 5-årsgennemgang.

Jun
23
2021

Pæne ord fra Stadsarkitekten i Aarhus

Pæne ord fra Stadsarkitekten i Aarhus Anne Mette Boye omkring Æbeløen - et projekt, som vi i 2016 vandt i et offentlig udbud fra Aarhus Kommune. Projektet er udviklet i samarbejde med CEBRA og Oluf Jørgensen A/S.

Se mere her. 

Jun
09
2021

Velkommen til Mujtaba, Michael og Jonas

Velkommen til månedens 3 nye medarbejdere Mutjaba Mayel, Jonas Lund Jensen og Michael Jensen.

Mujtaba er uddannet bygningsingeniør fra DTU, og har 6 års erfaring indenfor såvel nybyg som renovering. Mujtaba kommer fra en lignende stilling hos Ole Jepsen A/S og skal være tilknyttet teamet på Triumphbyen i Espergærde.

Jonas kommer fra en stilling som projektleder hos Tømrerfirmaet Paulsen, hvor han har arbejdet med renovering og nybyg af boliger og erhverv. Hos os skal Jonas arbejde på et større boligbyggeri på Vestsjælland.

Michael er nyuddannet bygningskonstruktør, men har de senest 10 år arbejdet i byggebranchen, som murer. Michael er ansat som entrepriseleder på Skovhusene i Risskov.

Jun
01
2021

Samarbejde med TETRIS omkring udvikling af seniorvenlige boligfællesskaber

PRESSEMEDDELELSE - vi har indgået samarbejde med TETRIS A/S omkring udvikling af Agorahaverne i Jylland og på Fyn. 

Læs mere her. 

Maj
06
2021

Velkommen til vores tre nye kollegaer

Velkommen til vores 3 nye kollegaer Søren Guldmann, Anna Schröder og Nikolai Juul Jensen.

Søren har tidligere arbejdet med boligbyggeri, i form af rækkehuse og etage boligbyggeri og kommer fra en stilling som projektleder hos Byggefirmaet Knudsgaard. Søren er ansat som projektleder og bliver en del af det team, som skal bygge nyt domicil til Danish Crown i Randers.

Anna er startet som entrepriseleder. Hun kommer fra en stilling som byggeleder hos Max Bögl og har tidligere arbejdet på en række forskellige projekter – sygehus, parkeringshus og multiarena. Hos os skal Anna bygge boliger i Risskov Engby til Heimstaden.

Nikolaj kommer fra en stilling som beregner hos Høgh & Sønberg, hvor han bl.a. stået for beregning af entrepriser samt håndtering af udbudsmaterialer – med efterfølgende styring og koordinering af leverandør og underentreprenør. Nikolaj er ansat som entrepriseleder og skal bygge boliger i Bindesbøllbyen i Risskov.

Maj
03
2021

663 nye studieboliger på Katrinebjerg

I samarbejde med BaseCamp Student skal vi bygge 663 studieboliger på Katrinebjerg i Aarhus. Læs mere her. 

Følg os på facebook
eller linkedin

Følg med i nyheder, presse, jobopslag og meget mere - følg os på:

RAUNDAHL & MOESBY A/S Telefon +45 72 148 148

Cookies | 2016 © Raundahl & Moesby A/S