Skip to main content

"Klar kommunikation, ærlighed, samarbejde og en fælles forståelse for vores mål er vigtige værdier for mig" – udtaler vores nye Projektleder Morten Fenger da vi spørger ind til, hvad han sætter pris på i hans funktion som projektleder. Og det er bestemt ikke en tilfældighed, at Morten nævner netop disse gode egenskaber, for de afspejler 100% de grundlæggende og afgørende kerneværdier, som Raundahl & Moesby bygger på. 

 ”Jeg glæder mig over at være en del af projektteamet her på Vibenshus/21Ø, hvor jeg kan byde ind med min erfaring indenfor bygge- og projektering Det er et særdeles spændende byggeprojekt og der bliver nok at se til. Så godt at min store passion ligger indenfor projektstyring indenfor alle byggeriets faser” udtaler Morten Fenger.

Morten er familiefar, naturelsker og ivrig motionist - og nu er han også vores nye projektleder J