Skip to main content

Kompetencer

- erfaring og værdiskabende samarbejde

Hos Raundahl & Moesby er vi specialister i bolig- og erhvervsbyggerier og operere i hele landet. Vores mangeårige viden om byggeri, byggeøkonomi og brugertilfredshed samt et løbende klimaregnskab over alle opførte byggerier sikrer et højt fagligt niveau.

Som landsdækkende totalentreprenør besidder Raundahl & Moesby stærke kompetencer og en løsningsorienteret tilgang indenfor projektudvikling og totalentreprise.

Teknik og Design

Teknik & Design er en særlig enhed i Raundahl & Moesby med det entydige formål at skabe værdi for vores kunder og øvrige samarbejdspartnere.

  • Teknik & Design opererer med fokus på det langsigtede perspektiv ift. bæredygtighed, EU-taksonomien, drift og totaløkonomi.
  • Teknik & Design er det faglige kompetencecenter for bl.a. tekniske installationer, energi/indeklima og bærende konstruktioner samt en projekteringsledelse, som sikrer bygbare løsninger og support i vores projekter.
  • Teknik & Design fungerer som den innovative og progressive udviklingsenhed under R&M, der samler og formidler erfaringer fra vores projekter og byggeteams.

Finansiering

Finansiering af større byggeprojekter er traditionelt set en del af bygherre leverancen.  Totalentreprenør Raundahl & Moesby tilbyder i særlige tilfælde, nye og meget fleksible finansieringsmodeller, som gør det mere smidigt og nogle gange billigere for vores partnere at realisere et byggeprojekt.

Bygherre og investorer

Vi udfører totalentrepriser for offentlige og private

Raundahl & Moesby er en landsdækkende totalentreprenør og har en lang og fast tradition om samarbejde med branchens bygherrer og investorer. En tradition med veldokumenterede resultater og tilfredse kunder.

Vores kundeportefølje af bygherrer og investorer omfatter både de største institutionelle investorer og de private investorer, der efterspørger et samarbejde der leverer kompetencer fra grundforhandlinger, lokalplan og projektering kombineret med konkurrencedygtige byggepriser.

Et af vores pejlemærker er altid, at aflevere et byggeri, hvor alle fejl og mangler er udbedret inden bygherren overtager nøglerne. Så overvejer I et nyt domicil eller andet erhvervsprojekt eller står I som en offentlig styrelse overfor nye projekter, så kontakt endelige vores salgs- og projektudviklingsafdeling.

Erhvervslejere

Totalentreprenør Raundahl & Moesby leverer skræddersyede kontor, detail eller logistik ejendomsprojekter til erhvervslejere og brugere over hele landet.

Vi har erfaring og kompetencer indenfor udvikling og opførelse af markante erhvervsprojekter og så har vi adgang til strategisk velbeliggende erhvervsgrunde både med midtby beliggenhed og tæt ved ”key” infrastruktur.

Kontakt salgs- og projektudviklingsafdelingen for at hører mere om de kompetencer vi kan levere til erhvervslejere og brugere.

Grundejere

Hos Raundahl & Moesby er vi altid aktiv søgende efter nye projektmuligheder og velbeliggende udviklingsgrunde i hele landet.

Ofte udvikler vi projekter og grunde i samarbejde med grundejer eller investor. Vi har stor erfaring med at tilføje grundene store værdier via udviklingsstrategier og forhandlinger med myndigheder, naboer og andre investorer.

Totalentreprenør Raundahl & Moesby opererer i hele landet, så kontakt vores  salgs- og projektudviklingsafdeling for at hører mere om, hvordan vi kan aktivere netop din grund.