Skip to main content

I takt med byggebranchens nye krav og certificeringer samt vores egen ambitiøse tilgang til bl.a. EU Taksonomien og fortsatte udvikling, styrker Raundahl og Moesby sig på flere fronter. I den forbindelse kan vi præsentere Thomas Møl Bramming, som er vores ny Projektchef i Teknik og Design. For at komme lidt tættere på vores nye kollega har vi stillet ham 3 hurtige spørgsmål.

Thomas, du har stor erfaring brancheerfaring og er vant til at arbejde med mennesker. Hvad er for dig afgørende for at skabe og pleje ”den gode kunderelation”? 

Thomas: Det er først og fremmest, at man udviser en gensidig respekt uanset om man er håndværker eller direktør. Ordentlighed i alle henseender er vigtig for mig og vigtig for at opnå gensidig respekt. Faglig stolthed er også et begreb jeg ynder at bruge, og det uanset om du er håndværker, rådgiver eller andet.

Du er uddannet bygningsingeniør på Ingeniørhøjskolen i Aarhus med speciale i ”Bærende konstruktioner” - Kan du uddybe hvad du ser mest frem til at arbejde med hos Raundahl & Moesby? 

Thomas: Jah, den er egentlig lidt svær at svare på, men koblingen mellem projektudvikling og produktion er helt klart noget der har fristet mig. At medvirke til at skabe projekterne helt fra bunden og se dem blive realiseret er bare fedt. Og så synes jeg også det er spændendende at bæredygtighed fylder så meget hos Raundahl og Moesby. Her kan jeg allerede mærke at R&M gør en forskel.

Du er gift med Rikke, har 5 børn, spiller golf, står på ski og kører mountainbikeløb. Og så arbejder du også på jeres bevaringsværdige hus i Viborg… - Øhhh Thomas, hvor langt er du lige kommet på det hus? 😊

Thomas: Haha, ja det lyder ret flot når du spørger på den måde. Golf er ikke noget der fylder og behøver at blive fremhævet. Det er kun på absolut amatørniveau på en par 3 bane ved vores sommerhus og sammen med børnene. Og på min mountainbike deltager jeg i nogle motionsløb. Men huset har kostet noget energi. Vi har fået restaureret samtlige sprossevinduer med afrensning af gammel maling og efterfølgende behandling med linolie, linoliekit og linoliemaling. Det har taget ca. 8 år at komme igennem vinduesrestaureringen…. Desuden er der blevet lavet tre nye badeværelser og et toilet. Et gammelt tørreloft er blevet lavet til ”gildesal” og husets ældste del fra 1780 er gennem restaureret indvendig og udvendig. Indvendig med nye terrændæk med plankegulve og gulvvarme, nye isolerede ydervægge med kalkpuds på rørvæv og ny el. Udvendig er taget skiftet og en bindingsværksvæg er restaureret med delvis udskiftning af bindingsværket og delvis genopmuring. Jeg har dog ikke selv stået for det hele…😊.

Og hvad er status så..?

Thomas: Jo, nu er jeg i gang med de resterende facader med omfugning og udskiftning af frostskadede mursten. Og indenfor står en stue og venter på at jeg får lavet en biblioteksvæg.

Det er ”never ending story” at bo i sådan et hus, men vi er meget glade for stedet😊

Læs mere om vores Teknik og Design enhed her

Er du bygningskonstruktør, ingeniør eller projektchef, så kan du gå ind på karrieremulighederne og læs mere her