Skip to main content

I takt med at vi er kommet i jorden på vores byggeprojekt, FREDERIKS HUS i Aarhus C, har vi hentet to gode forstærkninger. Raundahl & Moesby kan derfor byde velkommen til Stine Filt Jepsen, som entrepriseleder og Kenneth Kajhøj Poulsen som projektleder.

Stine udtaler:

”Jeg har glædet mig meget til at starte hos Raundahl og Moesby og blive en del af det yderst professionelle byggeteam her. Frederiks Hus er et virkelig spændende og usædvanligt byggeprojekt med mange forskellige funktioner. Jeg forventer naturligvis en flot bygning – også fordi jeg kommer til at kunne se det færdige byggeri fra hvor jeg bor”.

Kenneth udtaler:

”Jeg har være så heldig at blive en del af højhusprojektet Frederiks Hus og kommer jeg til at have ansvaret for apteringen på samtlige 29 etager, hvilket jeg ser frem til at prøve kræfter med. Jeg er sikker på at det bliver rigtig godt, specielt fordi jeg er sammen med de gode kollegaer, som jeg er omgivet af på holdet.