Skip to main content

Totalentreprenør Raundahl og Moesby har oplevet stor vækst i hovedstadsområdet - og Børsens gazellekåring 2021 bekræfter at det er gået stærkt.

En vækst over 4 år på 2888,9 % og en placering som nr. 6 over de hurtigst voksende virksomheder i Danmark forklarer, hvorfor vi til tider synes, at kalenderen er godt fyldt. Som landsdækkende totalentreprenør glæder vi os over den flotte vækst i hovedstadsområdet.

Kort om Raundahl og Moesby

Raundahl og Moesby er blandt Danmarks største totalentreprenørere. R&M er specialister i bolig- og erhvervsbyggerier og dækker hele landet. Vi har en helhedsorienteret tilgang til byggerierne med fokus på værdiskabelse for kunden og for de fremtidige brugere. Den mangeårige viden om byggeøkonomi og brugertilfredshed samt et klimaregnskab over alle opførte byggerier sikrer dette. Et af Raundahl & Moesbys pejlemærker er at aflevere byggerier, hvor alle fejl og mangler er udbedret inden bygherren overtager sit byggeprojekt.- Raundahl og Moesby har ekspertiser indenfor boligbyggeri, erhvervsbyggeri og byudvikling.