Skip to main content

Velkommen til totalentreprenør Raundahl & Moesby, en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder inden for en byggebranche, som i de senere år har taget en markant samfundsmæssig drejning, blandt andet mod den grønne omstilling med fokus på EU Taksonomi Forordningen, byggeriets klimaaftryk, DGNB Certificering, BNKI og meget mere. Med et højt ambitionsniveau og en dynamisk organisation befinder Raundahl & Moesby sig godt i dette nye marked og derfor er vi altid på udkig efter gode og erfarne medarbejdere der vil være med til at drive vores projekter fremad og sikre, at vi fortsat tilstræber de mest optimale projektløsninger og leverer på højeste niveau.

Som totalentreprenør og projektudvikler har Raundahl & Moesby en professionel og ansvarlig tilgang stået for byggeprojekter, der skaber værdi for både kunder og samfund. Med en omsætning på 1,885 milliarder DKK i 2023 og en klar vision for fremtiden tilbyder vi en dynamisk arbejdsplads, som ud over det professionelle byggeri også har fokus på medarbejdernes trivsel og udvikling.

Medarbejderne udtaler

”Jeg har efterhånden været en del år i Raundahl & Moesby, og har, som projektchef været en del af den kæmpe udvikling firmaet har været igennem. Jeg har altid tænkt R&M som en let overskuelig virksomhed, hvor der aldrig har været langt til toppen. Sådan er det stadig selv om vi efterhånden har nået 120 medarbejdere fordelt over hele landet.

Der har altid været stor tillid og stor frihedsgrad, men også en forventning om at man lever op til det ansvar, man er blevet givet. R&M er bestemt et godt sted at være - der er gode kollegaer og altid nogen at sparre med uanset om det er stort eller småt. Er du til store udfordringer eller trives du bedst med kendte opgaver – så er der muligheder hos R&M."

Stine Vestergaard - Projektchef

”Jeg oplever Raundahl & Moesby som en gavmild virksomhed med en høj grad af frihed og uhøjtidelig struktur. Her er der plads til at løse opgaverne på sin egen måde og er der behov for sparring eller opbakning er ledelsen, specialkompetencerne eller de gode kollegaer ikke mere end et telefonopkald væk. Socialt gør Raundahl & Moesby meget for at samle medarbejderne på tværs af de mange byggeprojekter i landet. Det gælder både ved festlige og faglige arrangementer. Flere medarbejdere ses også udenfor arbejdet og helt generelt må man sige at virksomheden bærer præg af en meget familiær ånd med et stort sammenhold."

Jes Lautrup - Projektchef

"I Raundahl & Moesby er der højt til loftet og aldrig langt til direktionen. Der er en udpræget grad af ”frihed under ansvar”, og mulighed for selv at præge og disponere sine løsninger og metoder. Det kan jeg rigtig godt lide. Jeg er relativ nystartet hos Raundahl & Moesby, men jeg har lige fra starten oplevet en stærk kultur båret af sunde projekter, gode samarbejdspartnere, et godt arbejdsmiljø og ikke mindst et godt fællesskab."

Ann-Mari H. Lanty – Projektchef

"Jeg har været i R&M siden 2016, hvor vi var ca. 15 ansatte. Dengang var vi lidt ligesom en familie, hvor vi alle kendte hinanden. I dag er vi vel omkring 120 ansatte, og med de mange ting der sker, i vores afdeling i Valby, må jeg indrømme, at jeg ikke helt opdateret på alle navne. Men jeg synes, at vi gør meget for at dyrke det gode sammenhold der altid har været en del af Raundahl & Moesby. Jeg har efterhånden været projektchef på flere gode projekter og også haft æren af at afleverer nøglerne til flere af vores bygherrer.

Mit nuværende byggeprojekt er Sportens hus i Kongelunden, Aarhus. Det er et projekt der har meget stor opmærksomhed, så udover de typiske opgaver som projektering, kontrahering og generel byggestyring, har vi også fået et indgående kendskab til atleternes helt særlige behov."

Johnny Tveen - Projektchef

 

Som Projektudvikler og totalentreprenør tilbyder Raundahl & Moesby konkurrencedygtige og værdiskabende løsninger inden for bolig- og erhvervsbyggeri, koncept og byudvikling. Vi oplever stor fremgang og lige nu søger Raundahl & Moesby dygtige og erfarne projektchefer til vores bygge-teams rundt om i landet.

 

Vi søger projektchefer

Som projektchef hos Raundahl & Moesby leder man et team af projektledere og entrepriseledere, der har ansvaret for projektet fra start til slut. Man skal have stærke lederevner og være en holdspiller, som formår at skabe den effektive synergi i samarbejdet med sine kolleger. Som projektchef  hos Raundahl & Moesby har man blandt andet fokus på at sikre:

 • professionel styring af vores byggeprojekter fra planlægning til færdiggørelse.
 • høj bygherretilfredshed, overholdelse af alle aftaler og en åben og professionel dialog
 • indkøb samt udarbejdelse og indgåelse af kontrakter med bygherrer, rådgivere og underentreprenører.
 • overholdelse af projektets mål herunder økonomi, tid og kvalitet.
 • at projektet lever op til Raundahl & Moesby’s kendte værdier og etiske retningslinjer
 • overholdelse af myndighedskrav og arbejdsmiljøstandarder
 • tydelig ledelse af projektteamet, herunder personaleledelse, MUS-samtaler, opgavefordeling og uddelegering
 • vedligeholdelse af løbende kontakt med bygherre og håndtering af aftaleforhold
 • rettidig aflevering af byggeprojektet til en tilfreds bygherre.

 

Som Projektchef hos Raundahl & Moesby er man:

 • Typisk uddannet bygningsingeniør eller bygningskonstruktør med 10-15 års erfaring inden for entreprenørbranchen
 • Samarbejdsorienteret og motiverende midtpunkt for sit team
 • Ikke bange for at gå forrest, når en opgave skal løses
 • Ambitiøs, resultatorienteret og stolt over de resultater, som man sammen med sit team har opnået.
 • Er en god kommunikator, der både skriftligt og på mundtligt dansk kan formidle et klart og respektfuldt budskab
 • Den motiverende og faglige leder der formår at skabe en positiv og dynamisk atmosfære omkring sig.

Hvis du er en erfaren projektchef og ønsker at blive en del af Raundahl & Moesby´s stærke bygge-teams, så send os en ansøgning sammen med relevante bilag på info@rogm.dk

Her kan du søge aktuelle stillinger eller læse mere om Raundahl & Moesby som arbejdsplads

Spørgsmål til stillingen

Har du spørgsmål i forbindelse med stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Morten Jensen tlf. 61151583 eller på e-mail mj@rogm.dk

Læs mere om totalentreprenør Raundahl & Moesby´s initiativer indenfor EU Taksonomien Artikel 7,1 her