Skip to main content

Vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til vores 7 nye praktikanter fra Ingeniør- og Bygningskonstruktørstudierne - Daoud Yadji-Hansen, Douglas Fernandes, Anders Bonde, Lena Fisker, Anders Jensen, Simone Cini og Emil Bangsgaard.

Raundahl & Moesby har lang tradition for at have praktikanter, og til dato er der fastansat 27 efter praktikforløbet. Det er en bevist strategi, at man både ønsker at have erfarne medarbejdere med lang anciennitet og unge mennesker med nye indsigter.

Den 9. februar samlede vi dem alle til introdag i Aarhus, og det blev en spændende dag. Carsten Raundahl bød alle velkommen og fortalte om Raundahl & Moesbys værdisæt, og hvordan det værdiskabende samarbejde understøtter den helhedsorienterede tilgang, som vi er kendt for. De hørte om vores ambitiøse mål på bæredygtighed og biodiversitet og om vores forretningsmodel, hvor vores Teknik & Design afdeling fortalte om det både at være med til at designe, opføre og sikre indtægter på byggerierne. Praktikanterne fik rig lejlighed til at netværke og skabe relationer, og efter frokost besøgte vi vores erhvervsbyggeri på Europaplads, hvor vi i totalentreprise opfører 19.000 m2 kontorbyggeri.

Praktikanterne er tilknyttet byggepladser i Esbjerg, Frederikssund, Ballerup, Glostrup og Aarhus og får på introdagen mulighed for at møde hinanden, skabe relationer og få yderligere viden om Raundahl & Moesby A/S.

Ønsker du også at være praktikant hos Raundahl & Moesby - Gå ind på "bliv praktikant"