Skip to main content

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi pr. 01.12.2022 har ansat Johnny Willum i en nyoprettet stilling som marketingchef. Johnny har igennem 20 år drevet eget reklamebureau og har de seneste 4 år arbejdet som freelance rådgiver indenfor marketing og kommunikation.

Johnny udtaler: ” Det er ganske enkelt et ønskejob for mig, godt krydret med super dygtige kollegaer og særdeles spændende opgaver. De samfundsrelevante vinkler, de menneskelige perspektiver og de professionelle løsninger er blot nogle af de mange områder jeg glæder mig til at arbejde videre med.
Med min faglige erfaring og personlige interesser for vores samfund, byudvikling og byggeri ser jeg store muligheder for at kunne bidrage til fortællingen om en succesfuld og yderst professionel virksomhed som Raundahl & Moesby.”

Det går stærkt hos Raundahl & Moesby. Vores organisation vokser, vores kompetenceområde bliver større og vi får flere og flere projekter ind. Vi har derfor brug for at styrke vores kommunikation internt som eksternt, ligesom vi har et øget fokus på at styrke vores konkurrencekraft og position i markedet.
Foto: Birthe Vembye