Skip to main content

Esbjerg – Hirsehaven

Projektdata

Status:Boliger
Areal:12.000 m²
Anvendelse:Boliger
Bygherre:Heimstaden
Totalentreprenør:R&M
Ingeniør:OBH
Arkitekt:Archidea Arkitekter
Afleveringsdato:05/01/2024
Projektansvarlig:Rasmus Petræus

Certificeringer

Byggeriets Nøgletal

BNKI Faktablad
BNKI Rapport

For Heimstaden har totalentreprenør Raundahl & Moesby opført 12.000 m² boligbyggeri i den nordlige del af Esbjerg. Projektet er i tæt samarbejde med bygherren og rådgiverne udviklet af Raundahl & Moesby.

Byggeriet består af 3 ens blokke med varierende højde, som respekterer dels den 12 etages bygning mod vest, og dels den lavere 2 etages bygning mod øst. Arkitekturen på de tre ejendomme er tilpasset områdets arkitektur, dog med sit eget udtryk. Ejendommene opføres i tegl og med fladt tag.

Ejendommen består af 2-, 3- og 4-værelses lejligheder, hvor der i alle er lagt vægt på komfort og dagslys – blandt andet har alle lejligheder enten have eller altan.

I planlægningen og disponeringen er der lagt vægt på at skabe brugbare og dejlige udemiljøer, der således anlagt et større areal omkring den eksisterende ”sø” med legeplads, fitnessredskaber og opholdsarealer. I den sydlige del af området er der anlagt en parkeringsplads, som bindes sammen med de nye ejendomme via en trafiksikker overgang over Mølleparkvej.

Det færdige byggeprojekt certificeres efter DGNB Guld standarderne - læs mere om DGNB her

Læs også om BNKI karaktererne her

Læs mere om Hirsehaven

Mølleparkvej 10, 6715 Esbjerg