Skip to main content

Nyt boligprojekt: Småkagen i Helsingør

Core Property Management og totalentreprenør Raundahl & Moesby har i fællesskab skabt et nyt boligprojekt, "Småkagen," i Cinemabyen, Helsingør. Dette byudviklingsprojekt er en del af en større plan, der sigter mod at omdanne den tidligere småkagefabrik til en attraktiv bydel. Området vil inkludere boliger, butikker, erhvervslokaler og grønne områder, der skal styrke fællesskabet og bylivet i området.

Projektet omfatter 167 boliger, hvoraf 12 er rækkehuse og de resterende 155 er etageboliger. Samlet set udgør de nye boliger 13.847 kvm, mens yderligere 5.000 kvm vil blive brugt til kælder og parkeringsfaciliteter. Dette boligprojekt vil dermed skabe et attraktivt nyt boligområde. Bygningerne, der består af 10 separate blokke samlet i åbne karreer, vil blive opført i rustik lys teglsten med varierede tagkonstruktioner. De udendørs arealer vil inkludere en grøn kile med stiforløb, grønne oaser og overdækkede fællesområder som orangerier.

Raundahl & Moesby fokuserer, som bekendt på at skabe bæredygtige og levende byområder i deres projekter. Ved dette byggeri vil Raundahl & Moesbys egen biolog sikre optimale betingelser for at fremme biodiversiteten omkring Småkagen

Udtalelser fra samarbejdspartnerne

”Vi vil gerne takke Helsingør Kommune, som har været en konstruktiv medspiller omkring hele dette byudviklingsprojekt og nu skal vi i gang med opførelsen, og vi har allieret os med vores gode samarbejdspartnere fra Raundahl & Moesby, som ved, hvad der skal til for at realisere dette boligbyggeri. Dette samarbejde understreger Raundahl & Moesby´s evne til at levere projekter med høj effektivitet og professionalisme, hvilket er en central faktor for vores samarbejder udtaler COO, Partner Morten Munkager Knudsen fra Core Property Management.

”Hos Raundahl & Moesby arbejder vi altid for at skabe gode resultater på basis af gensidig tillid og effektive samarbejder. Aftalen med Core Property er indgået efter vores samarbejdsmodel, som vi har haft succes med på flere andre sager igennem de seneste år. Vi er derfor rigtig godt forberedt på dette projekt og er også klar til at komme i gang og levere et flot projekt til Core Property Management” udtaler Direktør for Raundahl & Moesby Øst, Morten Jensen.

Projekteringen startes op efter sommerferien og det forventes at man går i jorden ved årsskiftet. Byggeriet afleveres i tre etaper fra efteråret 2026 til foråret 2027.