Skip to main content

Velkommen til vores 4 nye kolleger Benjamin Letholm Riis, Johnny Noors, Kristian Andreasen og Jakob Mærsk Clausen.

Benjamin har en baggrund som Glarmester & Alu-tømrer, og har læst videre til bygningskonstruktør. De seneste par år har han arbejdet med tilbudsgivning og økonomi på byggesagerne hos Hybel. Hos os er han ansat som entrepriseleder og er en del af teamet på vores byggeplads i Græse.

Johnny har de seneste 23 år fungeret som projektleder hos forskellige entreprenører samt været 6 år hos Arkitema. Han har arbejdet med både hoved- og totalentrepriser samt renoverings sager og kommer senest fra Adsbøll. Han er ansat som projektleder på vores byggeprojekt på den gamle kaserne grund i Slagelse.

Kristian har tidligere arbejdet som tømrer, og har efterfølgende læste videre til bygningsingeniør. Han har de seneste år arbejdet som projektleder hos Sjælsø Management, hvor han har været med til at projektere og bygge erhvervs- og boligbyggerier. Kristian er ansat som projektleder og skal arbejde med byggesager på Sjælland.

Jakob er er nyuddannet Cand.merc i regnskab og finansiering og er blevet ansat som Finanscontroller i vores økonomiafdeling.

Raundahl og Moesby er glade for at byde velkommen til vores nye kollegaer