Sciencebygning - Horsens

img8

Ny Sciencebygning

Bygningen er udformet som en kompakt bygning, der skaber stor nærhed mellem science-fagene. For at understøtte symmetrien i det eksisterende bygningskompleks er der etableret en blød rundet udskæring, som bevarer gårdrummets cirkelform.

Bygningens facader er udført i gule teglsten kombineret med glas der spiller sammen med resten af skolen, og indvendigt er etableret et dobbelthøjt ankomstrum, som med den samlende siddetrappe kan anvendes som amfiscene.

Som følge af det gode samarbejde blev der under processen tillagt en del yderligere arbejder, således at byggeriet også kom til at omfatte et nyt auditorium og en renovering af skolens videnscenter

NØGLETAL

BNKI Faktablad - Raundahl & Moesby - Studentervænget

BNKI Rapport - Raundahl & Moesby - Studentervænget

projektdata

  • Status: Afleveret
  • Areal: 1.700 m² nybyg+300 m² ombyg
  • Anvendelse: Undervisning
  • Bygherre: Horsens Statsskole
  • Ingeniør: NIRAS
  • Arkitekt: AART
  • Totalentrepnører: R&M
  • Afleveringsdato: August 2014

PROJEKTANSVARLIG

img6

Dan Mouritsen

Projektchef +45 2937 0021
dkm@raundahl-moesby.dk

SE FLERE BILLEDER

Se alle fotos

BELIGGENHED

RAUNDAHL & MOESBY A/S Telefon +45 72 148 148

Cookies | 2016 © Raundahl & Moesby A/S